Strandpaviljoen Ballum is de perfecte locatie voor uw bruiloft op een van de meest intieme en romantische plekjes op Ameland.

Als officiële trouwlocatie en met ons grote aanbod aan  mogelijkheden zijn wij met ons enthousiaste en passievolle team in staat de mooiste dag uit uw leven waar te maken.

Strandpaviljoen Ballum heeft een capaciteit van 120 gasten. Door de moderne maar intieme inrichting is ons paviljoen ook uitermate geschikt voor kleinere gezelschappen voor bijvoorbeeld een heerlijk huwelijksdiner en een aansluitende feestavond. Doordat wij relatief klein zijn is het mogelijk het paviljoen volledig tot uw beschikking te hebben. Dat is wel zo persoonlijk op een dag welke u uw hele leven zult  herinneren.

Graag gaan wij persoonlijk met u in gesprek om alle mogelijkheden na te gaan hoe wij het beste kunnen voldoen aan uw wensen. U staat daarbij natuurlijk centraal. Wij doen er alles aan om uw mooiste dag ook echt uniek te laten zijn. Een dag die draait om u, uw wensen  en natuurlijk  uw gasten!

Heel veel mogelijkheden op een intieme locatie

Strandpaviljoen Ballum staat voor een persoonlijke benadering, en juist dat maakt ons zo speciaal. Wij gaan graag met u om de tafel om samen met u een gepast  programma te bieden voor uw bruiloft, tegen een uiteraard betaalbare prijs.

Deze brochure is bedoeld om ideeën aan te dragen. Samen met u komen wij graag tot een stukje maatwerk, dat past bij u en uw gezelschap. Hierbij valt te denken aan: een spetterende feestavond, een intiem diner,
een 4, 5, 6-gangen walking dinner of een informele barbecue.
Ons scala aan Amelandse producten zorgt voor een bijzonder eilander tintje.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen op Strandpaviljoen Ballum voor een kennismakingsgesprek, zodat wij samen met u uw perfecte dag mogen organiseren.

locatie

Locatie

Strandpaviljoen Ballum ligt op de duinen met een prachtig uitzicht over het groene strand van Ballum en de brede duinenrij tussen paal 7 en 8. Uniek, want wij zijn het enige paviljoen dat in de duinen staat en toch direct aan het breedste strand van Ameland, met de branding van de mooie Noordzee toch gewoon in uw vizier.

Bereikbaarheid

Strandpaviljoen Ballum is uitstekend bereikbaar. Vanaf de veerhaven in Nes bereikt u ons strandpaviljoen binnen 15 minuten met de auto. Openbaar vervoer brengt u tot aan camping Roosdunen vanwaar het nog ongeveer 10 minuten lopen is door een prachtig duingebied. Taxi’s staan 24 uur per  dag  klaar om u van en naar ons strandpaviljoen te brengen.

parkeren

Parkeergelegenheid

U kunt uw auto gemakkelijk en bovendien gratis parkeren op de parkeerplaats, meteen bij de strandopgang. Vanaf hier is het circa 100m lopen naar ons strandpaviljoen. Gasten met een speciale ontheffing en/of invaliden kunnen zelfs  de auto pal tegenover de ingang van ons paviljoen parkeren.

IMG_0725

Slecht weer

Mocht het weer onverhoopt niet meezitten, dan wordt de binnenruimte volop benut. Bovendien kan in de meeste gevallen een tent worden gebruikt, inclusief terraswarmers.

Voorbeeld Programma’ s

Bij het plannen van een bruiloft komt veel kijken. Uw mooiste dag is immers niet zomaar compleet. Wij helpen u graag met de organisatie.

Om het voor u wat gemakkelijker te maken hebben wij al vast wat  mogelijkheden voor u op een rijtje gezet. Zo krijgt u een idee van de vele opties die strandpaviljoen Ballum u biedt.

Hier vindt u de volgende ideeën:

Het betreft hier slechts een schets van de vele mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek zullen we altijd een gepast programma samenstellen, dat  volledig  is afgestemd op uw wensen.

Het is immers uw mooiste dag!

Wedding planners

image010U kunt uw bruiloft uiteraard  zelf  organiseren, maar mocht u alle daarmee gepaard  gaande  stress liever uit handen geven, dan stellen wij u graag voor  aan  Liselotte  en  Mariëlle.  Zij  helpen u graag met het  organiseren  van  uw  prachtige  dag. Wij zorgen dan voor al les wat betreft de catering op  het  strandpaviljoen  en  zij  doen voor u  de rest!  www.2yourday.nl

Fotografie

image011Zeg trouwen op Ameland, dan zeg je foto’s van Jantina Scheltema. Jantina komt van Ameland en heeft een geweldige reputatie als  het  gaat  om haar hoogwaardige en betaalbare fotografie. Fijn, vertrouwd en persoonlijk. Wij kunnen voor u contact opnemen, maar dit kunt u ook zelf, via www.amelandfoto.nl

Gemeente Ameland

U kunt natuurlijk al eens kijken voor informatie door contact op te nemen met de gemeente Ameland. ( www.ameland.nl )

Neem  gerust contact met  ons  op

Wij nodigen u  graag uit voor een  persoonlijk kennismakingsgesprek. Zo kunnen wij uw wensen en onze kennis goed op elkaar afstemmen om samen met u  de  perfecte dag te organiseren.

Barry Harsema en Sierou Wibier

Strandpaviljoen Ballum Strandweg 24
9162 EV Ballum – Ameland 0519-554024